Bekijk het volledige profiel van Jaap Griep en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Jaap Griep heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Juf.Mooy die altijd tegen je s...

Juf.Mooy die altijd tegen je schouder duwde als je vervelend was. Of je kreeg een ezelsoor aangemeten en moest in de hoek staan. Ik herinner mij nog Ineke Stout waar ik mee op de kleuterschool zat en Corry Jansen.

2004, Jaap Griep

Meester Lookman alias opa staa...

Meester Lookman alias opa staat mij nog bij.Er was ook een spreuk voor hem; Als is het krijtje nog zo snel de spons achter haalt hem wel. Met Senff naar Kattenburg op zaterdagochtend.Willem Gall die nooit ijsvrij gaf. En de grote brand bij C&A. De overgang naar de nieuwe school. Na de militaire dienst van 2 jaar bij de KLU,gewerkt bij de UVA zo'n 3 jaar. Geswitched naar Burroughs/Unisys en nu in de VUT. Laatste klas met de volgende studenten: Wim Plieger Henk Fietje Bert Lanting Jan v.d. Wallen Han Lammers Paul Kappelhof Henk Bunte Ben v.d. Lee Bert Sluyter Dick Kamperman Hans van Laar Jaap Isken Willem Wentzel Bert Zwart Jan Loots Erik Vet Nico Postma Joop Bakkum Klaas Stoffels Eric Bos Willem Das Ik woon in Twisk als jullie het lezen.

2004, Jaap Griep

Meester de Metter met zijn nat...

Meester de Metter met zijn natuurkunde lessen.Meester Boertje waar ik wiskunde lessen in zijn pension kreeg Lineausstraat.

2004, Jaap Griep
?