Jaap denHollander

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jaap denHollander en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jaap denHollander heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat niet op deze school omdat ik gereformeerd was ( zo was dat destijds en erg storend in zo.

  ik zat niet op deze school omdat ik gereformeerd was ( zo was dat destijds en erg storend in zo.n klein dorp als je dat als kind meemaakt ) , ik heb wel leerlingen later meegemaakt. Johan den Engelse op de HBS; Truus van Baren en Geert Sinnema op de MULO.

  Nederlands Hervormdeschool, 1954

  Ik was in die tijd klein voor mn leeftijd en verlegen .

  Ik was in die tijd klein voor mn leeftijd en verlegen . Ik heb er veel geleerd was een beetje teveel streber. het was voor mij de basis om soepel erna de HBS in 2 jaar te halen. Van Zuilekom (dir) , van der Zouwen ( engels) herinner ik me het sterkst. Van Dijk altijd volleybal. die zag ik helaas weer op de HBS. Peper (ned) , Walraven ( duits, gemene kerel) Truus van Baren, Coby van de Meeberg. Gerrit van Wageningen, Jan Vroegop, Geert Sinnema. Geertje Bom. Ik heb 2 diplom,s zowel 1964 als 1965.Ik moest een gemiddelde van 8 hebben om in de 4e HBS te komen en niet in de 3e! De 4e was A en kon ik de wiskundige vakken omzeilen die ik absoluut niet beheers! was laatbloeier op mn 20e echt volwassen !

  Juliana Mavo, 1960

  Ik kwam op mn 5e al op school en ik was nog eens klein en verlegen.

  Ik kwam op mn 5e al op school en ik was nog eens klein en verlegen. 1e en 2e klas Dijkstra 3e en 5e Van oosten 4e Van Emden 6e Van der Veen. Medeleerlingen waren van begin tot eind: Bram Polak, Jan vroegop, Simon Geerts, Ineke Punt, ietje Punt, Ineke Timmers, San Korteweg Maris. Coby en Suus Lobbezoo, Nel van der Veen. Adrie den Bakker Ik was steeds blij dat ik Van der Louw ontliep in de 6 klassen. Een vreselijke dictator! Hij deed alsof hij het hoofd was. Zo,n type zou in deze tijd van medezeggenschap overspannen thuis zitten! Ik hield ervan alleen door de polder en gebied bij Hollands Diep ( getij gebied) te dolen en te genieten van die prachtige natuur! Tegenwoordig zou ik autist worden genoemd!

  CBS Het Bastion (voorheen: ..., 1954

  ?