Jaap Brandsma

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jaap Brandsma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Jaap Brandsma heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Studierichting electronica gedaan.

  Studierichting electronica gedaan. Heel veel getafeltennist in de pauze en na schooltijd, soms wel tot 19:30u 's avonds. Ook soms tegen onze natuurkundedocent, Dhr. van Gerwen. Geweldig goede wiskundedocent gehad in het examenjaar (Dhr. Raes). Leuke vriendschap overgehouden aan 1 van m'n klasgenoten destijds (Geert).

  Technisch lyceum Eindhoven ..., 1976

  Niet zo'n succes voor mij, de overgang van Mavo-4 naar Havo-4: het nivoverschil was iets te groot en echt hard studeren hadden we niet geleerd op de Mavo.

  Niet zo'n succes voor mij, de overgang van Mavo-4 naar Havo-4: het nivoverschil was iets te groot en echt hard studeren hadden we niet geleerd op de Mavo. Gelukkig is het via MTS en HTS allemaal nog goed gekomen :-) Leuke herinnering is dat ik op deze school op 18-jarige leeftijd voor 't eerst verliefd werd op 'n meisje (Christine). Ben nu gelukkig en gelukkig :-) getrouwd, maar zou best wel 'ns willen weten wat er van haar geworden is.

  pleincollege van maerlant , 1975

  Leerzame en toch gezellige wiskunde-lessen van Dhr.

  Leerzame en toch gezellige wiskunde-lessen van Dhr. Verheijen, Zr. Elisia waar we heilig ontzag voor hadden, Sportevenementen met docent Jan Tielemans, elkaar opdraaien om dingen te doen die we zelf niet deden of durfden (roken, kroegbezoeken, enz.) Zag zojuist nog 2 ex-klasgenoten staan: Marianne Ector en Erik van Leuken: groetjes beiden, en natuurlijk ook aan alle andere ex-klasgenoten!

  Catharina mavo, 1971

  ?