Jaap Booij

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jaap Booij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Jaap Booij heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Herinner mij dhr.

  Herinner mij dhr. Oosting waar we altijd een discussie uitlokten om geen les te krijgen. Eigenlijk was juist die discussie, die dan volgde, de beste les die je kon krijgen realiseer ik mij achteraf. Verder dhr. Wieringa die de rust zelf was. Zijn verhalen over de Antillen leken wel een droom. Verder dhr. Bootsma die natuur en scheikunde gaf. Was voor mij wel de juiste leraar. Hij was voor mij op de juiste manier streng. Verder dhr. Flik die mij goed te pakken had toen ik een smoes had dat ik mijn wiskunde spullen niet bij me had. Ik mocht het schrift en boek onder de les ophalen. Hij en ik wisten dat ik niets gedaan had aan mijn huiswerk :-) Verder dhr. Alberts die Duits gaf. Ik zei altijd ik heb 1 tien ...sorry 10 enen gehaald voor Duits. Achteraf is het allemaal goed gekomen met mijn Duits. Werk nu voor een Oostenrijkse firma waar de spreek en schrijftaal......Duits is. Zie mondomix****** voor website en voor email zet je er jbooij ;-). Groetjes en hoop een aantal hernieuwde contacten. Vooral Hans Eijsvogel moet in mijn buurt wonen en wil ik wel weer in contact komen.

  2004, Jaap Booij

  Meester Wimmenhoven,Voerman en Kerkhof staan mij nog zeer goed bij.

  Meester Wimmenhoven,Voerman en Kerkhof staan mij nog zeer goed bij. Favoriet was dhr. Voerman. Rekenen heb ik echt goed geleerd van dhr. Kerkhof. Dhr. Kerkhof maakte, toen, altijd een geweldige indruk op mij door zijn lengte.

  2004, Jaap Booij
  ?