Jaap Beerman

Kent 0 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jaap Beerman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jaap Beerman heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na de L.

  Na de L.T.S. kwam ik hier terecht, 2 dagen naar school en 3 dagen werken bij Verbeek Elektrotechniek op de Bergweg. Hier mijn 2e en 1e monteursdiploma gehaald. Heb nog geprobeerd om M.I.T. te halen, maar dat was niet te combineren met alle dagen werken in Alkmaar. Kort daarna ben ik verhuist naar Wieringerwerf. na een aantal jaren de draad weer opgepakt en in Heerhugowaard mijn diploma's T.S.I. en E.M.E. gehaald.

  Streekschool Rotterdam Noord, 1972

  Vanaf de 6e techn.

  Vanaf de 6e techn. school in R'dam, en de vervolgopleiding op de streekschool in R'dam. Gezakt voor het diploma MIT. Even gestopt met school. Ik reed voor mijn werk naar Alkmaar op en neer, dat ging niet samen met avondschool. Na een aantal jaren en een verhuizing naar Wieringerwerf, toch weer de draad opgepakt. In één jaar TSI gehaald, en toen nog EME. De school op zich bestaat niet meer, is volgens mij ook nog verbrand. Er staat nu een hele nieuwe school, het Horizon College.(geinstalleerd door mijn huidige werkgever)

  Streekschool, 1987

  Ik woonde in de Willem van Hillegaersbergstraat, om de hoek van de Hillegondastraat, waar de school was.

  Ik woonde in de Willem van Hillegaersbergstraat, om de hoek van de Hillegondastraat, waar de school was. Het was een kleine school met kleine klassen. In de laatste klassen zaten we samen met een jongere groep in een klas. In die klas zaten 3 broers, Dirk, Leo en (sorry) nog een andere (de Waal), en nog een meisje. Dirk heb ik een hele tijd later nog eens gezien, bij Correct op de binnenweg, waar hij werkt(e).een andere broer werkte bij een soort groothandel, waar ik eens een klusje moest doen.(intercomsysteem aanleggen) De leraar heette meester Diercx, in mijn herinneringen een aardige man. Ik moet ook nog een juf hebben gehad, maar daar herinner ik me weinig van. Mijn buurmeisjes Greetje de Rooy en Ellen Brouwer zaten een klas lager. jaapbeerman at hetepost com

  Hillegondaschool, 1962

  ?