J.A. Solavera

Kent 54 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van J.A. Solavera en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  J.A. Solavera heeft 15 klassenfoto's en kent 54 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heel veel leuke herinneringen aan de school op de Adm.

  Heel veel leuke herinneringen aan de school op de Adm. de Ruijterweg. Helma de Rijk was toen mijn danspartner en later mijn vriendinnetje. De school aan de Dirk Sonoystraat was echt geweldig. Hier heb ik ook mijn huidige echtgenote ontmoet. Vele zondagen vrijdansen en ontzettend veel lol gehad. Onder meer met een optreden die Rob en ik hadden verzorgd van Lee Towers met New York New York.

  Dansschool Jan Daniels, 1984

  Tja, wat zal ik zeggen.

  Tja, wat zal ik zeggen. Ze hebben mij daar echt doorheen gesleept. Dir.Habold, Cees offers, Dhr. Dormits, bosch en vele anderen. ruud van der zee, peter heesakkers, freddy wachter. blom, martin koers, steve leijsner zijn enkele namen die mij nog zijn bijgebleven. graag zou ik nog in contact willen komen met eindexamen kandidaten electro 1978. mailen naar solimex(ad)wxspuntnl

  J.W. Willemsenschool, 6e Te..., 1973

  Veel herinneringen.

  Veel herinneringen. Tineke Heytel waar ik 2 jaar een verhouding mee heb gehad zij was wel 10 jaar ouder maar ik hield en hou nog steeds van haar. (nog contact mee)Bertus (Ned.) Anne Margriet(helaas veel te vroeg heengegaan)

  Amsterdamse dag-en avondsc..., 1979

  ?