ivor terpstra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ivor terpstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  ivor terpstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb eigenlijk altijd lol gehad op de scholen die ik bezocht heb, zo ook op de lagere school.

  Ik heb eigenlijk altijd lol gehad op de scholen die ik bezocht heb, zo ook op de lagere school. Ik heb er tot aan de dag van vandaag goede kennissen aan over gehouden.

  Dreefschool Openbare Basiss..., 1976

  Wat heb ik het op deze school naar mijn zin gehad.

  Wat heb ik het op deze school naar mijn zin gehad. Uiteindelijk jammer dat ik er af gestuurd ben, maar ik heb hier echt genoten. Elk weekend stappen met vrouwelijke klasgenoten. 2x naar Parijs geweest. TOP Namen uit die tijd: Roger Mussen, Michael Boogaard, Mike Barnhoorn, maar vooral de vrouwen staan me bij, Simone, Iris, Ilse, Cindy, en Kira, Hoe gaat het met jullie?

  Coornhert lyceum Gem, 1986

  Wel leuk deze site, er komen weer allemaal jeugdherinneringen naar boven.

  Wel leuk deze site, er komen weer allemaal jeugdherinneringen naar boven. Het laatste jaar van het bestaan van deze school heb ik er nog een jaartje mogen genieten van de intieme sfeer van een kleine school waarna we moesten verhuizen naar het Coornhert lyceum. Ik zag al enkele bekende namen voorbij schieten zoals Iwan Bisot en Monique Esselbruggen. Van Iwan weet ik wel hoe het met hem is omdat ik hem en andere bekende van toen nog wel eens tegen kom in Heemstede.

  Bronstee school MULO, 1984

  ?