Ivonne Wildschut

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ivonne Wildschut en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ivonne Wildschut heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  Ik herinner me nog dat ik straf kreeg omdat ik met mijn brommertje over het schoolplein reed mijn brommer moest onder de klok in de hal.

  Ik herinner me nog dat ik straf kreeg omdat ik met mijn brommertje over het schoolplein reed mijn brommer moest onder de klok in de hal....een aantal jongens uit de klas maakten een rondje door de school ..lachen . Ik was een paar keer klassenvertegenwoordigster van de klas samen met Hans van de Wetering .Ik herinner mij ook Dorlas die de ene dag wit haar had, en de volgende dag weer git zwart! de heer Noorman ...gaf Duits ,..en daar had ik altijd bonje mee...de heer Blonk gaf Frans en de Vree engels hij werd altijd geplaagd. Graag wil ik een reuni organiseren kijk even op Hyves bij scholen. Ook Eef grob, Francisca...Ada...Annelies krommenhoek Paul Dekker . Ronnie Terlien...Paul Lankrijer, Aletta versluis, zo zijn er nog een aantal die ik niet vergeten ben Oh ja Stan Berrevoets om niet te vergeten Trude van Essen, Loes van de Bunt en nog een Loes Scheffers .Nou ik hoop het gauw te horen en dan gaan we ervoor! Groetjes allemaal , Ivonne

  2003, Ivonne Wildschut
  ?