Ivonne van Schaik

Kent 0 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ivonne van Schaik en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ivonne van Schaik heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Met veel plezier ging ik naar deze MAVO.

  Met veel plezier ging ik naar deze MAVO. Met een grote groep vrienden en vriendinnen waarmee we ook op de JF Kennedyschool zaten. Namen als Juffrouw Krootjes, Meester Nijssen, Mevrouw van der Wee-van der Wee, de franse lerares (naam even vergeten) en de biologieleraar die altijd van die leuke verhalen wist te vertellen. Meester Brij (altijd heel streng) en Mr. Caris (handarbeid) die altijd rook naar indisch eten. Kortom, heb je ook leuke herinneringen en ken je mij nog, laat dan wat horen, ben erg benieuwd!

  Maria Goretti Mulo, 1972

  Ik heb een hele leuke tijd op deze school meegemaakt, alle vrienden en vriendinnen woonden in de buurt, dus ook na school hadden we veel contact met elkaar.

  Ik heb een hele leuke tijd op deze school meegemaakt, alle vrienden en vriendinnen woonden in de buurt, dus ook na school hadden we veel contact met elkaar. Vriendinnen als Elly Ensink, Marielle Maassen, Ingrid Smit en vrienden als Tom van Meel, Eric van Wijngaarden, Patrick Lesley en nog vele anderen.

  President John F. Kennedysc..., 1965

  ?