Ivo Thonon

Kent 0 personen

Burg. staat - , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ivo Thonon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Ivo Thonon heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Fysische Geografie.

  Fysische Geografie. Boren tot je een ons weegt (Veldwerk 1), vakantie voor studiepunten (Veldwerk 2), in de regen regenval simuleren (Veldwerk 3), stapels bierblikjes in de klerenkast (Excursie 1), k-k-koud (BOKU excursie) ik wil een baan! (Excursie 2), discussie over het nut van ontwikkelingswerk (HYDB), Duitse graden i.p.v. gewone graden (TGLA), drumlins (WCFG), kookboek (WISP), rekentechnisch eenvoudig (STA1/2), voor klachten moet je bij het CvB zijn (BODE), niet zeuren, printen die kaart!/read the f*ing manual (KIHO), enz.

  2003, Ivo Thonon

  Aardrijkskunde-olympiade 1995, Aardrijkskundeprijs 1996, Vijflandentoernooi in Diekirch, de begraafplaatsfoto's van Brouwer, de wereldreis van de lerares Frans, de 2- voor Wiskunde B, de bizarre grappen van Dijkepa, de doorrookte stem van Van Achten, de a

  Aardrijkskunde-olympiade 1995, Aardrijkskundeprijs 1996, Vijflandentoernooi in Diekirch, de begraafplaatsfoto's van Brouwer, de wereldreis van de lerares Frans, de 2- voor Wiskunde B, de bizarre grappen van Dijkepa, de doorrookte stem van Van Achten, de analyse van 'November Rain' bij Muziek, altijd maar weer die Coopertest, de actualiteitstoetsen van Maatschappijleer, de spotprentenverzameling van Jules de Waal, de eeuwige strijd om het hoogste cijfer met Charlotte Hanneman, enz. enz.

  2003, Ivo Thonon

  Schoolzwemmen, musicals in groep 6 & 8, een agenda voor weinig huiswerk in groep 8, boom-roos-vis in groep 3, de wc-ketting in groep 1/2, enz.

  Schoolzwemmen, musicals in groep 6 & 8, een agenda voor weinig huiswerk in groep 8, boom-roos-vis in groep 3, de wc-ketting in groep 1/2, enz.

  2003, Ivo Thonon
  ?