Ivo Koninkx

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ivo Koninkx en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ivo Koninkx heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Introkamp was echt SUPER, leuke mensen leren kennen ;P !!!! Wederom kwam ik een bekende tegen op deze school (zelfs weeeer in mijn klas).

  Introkamp was echt SUPER, leuke mensen leren kennen ;P !!!! Wederom kwam ik een bekende tegen op deze school (zelfs weeeer in mijn klas).....inderdaad, als het "Dhr. Mol" ook niet weer was. Hij is zelfs bijna bij mij in het studentenhuis komen wonen, zou wel het toppunt zijn geweest! Nu ga ik samenwonen met mijn lieve vriendin in Breda!

  2004, Ivo Koninkx

  Vrede mensen, vrede mensen!!! Eerste kennismaking met de Mts.

  Vrede mensen, vrede mensen!!! Eerste kennismaking met de Mts....bij wie zit ik allemaal in de klas....hmm....geen bekenden....o jawel!!! Is het "de Mol"??? En jawel hoor. En verder 3 zeeeeer relaxete jaartjes gehad en veeeeel lol getrapt. Vooral de BBQ met de klas was lachen.....SMOKIN' ~~~~

  2004, Ivo Koninkx

  Eerst 3 jaar Atheneum gedaan, toen terug gegaan naar de Havo.

  Eerst 3 jaar Atheneum gedaan, toen terug gegaan naar de Havo. Leuke tijd gehad, alleen een bepaald iemand uit mijn Havo-klas blijf ik maar tegenkomen in mijn "schoolcarriere".......wat dacht u van "de Mol"

  2004, Ivo Koninkx
  ?