Ivo Boerenkamp

Kent 0 personen

Samenwonend
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ivo Boerenkamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ivo Boerenkamp heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het eerste jaar zaten we nog in een noodonderkomen aan de Tongelresestraat, tegen de Hofstraat.

  Het eerste jaar zaten we nog in een noodonderkomen aan de Tongelresestraat, tegen de Hofstraat. Het tweede jaar was de nieuwe school aan de Ruysdaelbaan gereed. Een heel verschil van de heel oude school naar de nieuwe. Veel indruk op deze school heeft Stabel op me gemaakt. Hij had zijn handjes los zitten en menig maal vloog de schoolborstel laag door de klas.In het schooljaar 63-64kwam v Agt als nieuweling op deze school en moest het als broekje gelijk ontgelden. Verder herinner ik me als leraren ook nog Mennen, Rutten en Berendsen als hoofd van de school.

  IME MAVO ( Ignatius MAVO), 1962

  Als jonge leerling en dus nog te jong om naar het voortgezet te gaan heb ik een jaar ter overbrugging op deze school gezeten.

  Als jonge leerling en dus nog te jong om naar het voortgezet te gaan heb ik een jaar ter overbrugging op deze school gezeten. Als herinnering heb ik alleen nog dat ik hier inderdaad een jaar overbrugd heb. Veel gymnastiek en vooral bezig gehouden worden. Iedere dag van Tongelre naar Strijp...Pff

  Bs St Trudo, 1961

  "De Tongelaar" heette in mijn tijd nog de "Sint Jacobusschool".

  "De Tongelaar" heette in mijn tijd nog de "Sint Jacobusschool". Zie: "Sint Jacobusschool".

  De Tongelaar, 1955

  ?