Isabella Arons

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Isabella Arons en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Isabella Arons heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  ik heb het eerste jaar van de bibliotheekopleiding hier gedaan.

  ik heb het eerste jaar van de bibliotheekopleiding hier gedaan. De rest van mijn studie deed ik op de Frederik Muller in Amsterdam

  2007, Isabella Arons

  ik heb het tweede jaar van de assistent bibliothecaris opleiding en mijn specialisatie jeugdbibliotheekwerk gedaan op de Frederik Muller.

  ik heb het tweede jaar van de assistent bibliothecaris opleiding en mijn specialisatie jeugdbibliotheekwerk gedaan op de Frederik Muller. Ik heb het erg naar mijn zin gehad, vond het een leuke opleiding. We kregen van allerlei vakken iets, veel talen en letterkunde, maar ook filosofie, psychologie, pedagogiek. Ik heb genoten van lessen van Kees Fens, Kuin, Jolanda Inklaar, Nettie Heijmericks. Met een aantal meiden van de opleiding heb ik nog steeds contact, al meer dan 25 jaar!

  2007, Isabella Arons

  ik vond het lang niet altijd leuk op school: dat kwam deels door een aantal strenge juffen en zusters (juffrouw Bom, handwerk-zuster "Baviaan", de zuster van de eerste klas???), maar ook omdat het niet echt een fijne klas was.

  ik vond het lang niet altijd leuk op school: dat kwam deels door een aantal strenge juffen en zusters (juffrouw Bom, handwerk-zuster "Baviaan", de zuster van de eerste klas???), maar ook omdat het niet echt een fijne klas was. Er was veel groepsvorming,niet zo leuk als je daar niet bij hoorde. Ik denk er dan ook met zeer gemengde gevoelns aan terug.

  2007, Isabella Arons
  ?