Isabel deBoer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Isabel deBoer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Isabel deBoer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zit nog op de NHl, al voelt het niet zo.

  Ik zit nog op de NHl, al voelt het niet zo... Zit nu voor een half jaar in Duitsland! Maar heb al veel leuke dingen beleefd daar!!! Gr aan JW, JL, Hendrik, SJ, Sjors, Ezel, en de rest natuurlijk!! Hopelijk kom ik nog weer eens bij jullie in de klas. Op de NHL heb ik altijd het gevoel dat ik het enige meisje ben en de enige uit Overijssel, haha

  NHL, instituut economie, 2003

  Elke dag meer dan 2 uur met de bus reizen, maar het was het waard.

  Elke dag meer dan 2 uur met de bus reizen, maar het was het waard. Ik zat altijd in een leuke klas. Ik kan me o.a. de marktdag en de werkweek naar Maastricht nog goed herinneren! Ik had altijd veel lol met Wai-Mie!!

  Deltion College Unit Detail..., 2000

  Andries met de koffer, overfietsen, punterdag in Giethoorn, 4 Mavo kamp in Tsjechie, hardlopen in Zuidveen met gym, en heel veel leuke andere dingen, het was een mega tijd!!!.

  Andries met de koffer, overfietsen, punterdag in Giethoorn, 4 Mavo kamp in Tsjechie, hardlopen in Zuidveen met gym, en heel veel leuke andere dingen, het was een mega tijd!!!

  Rijksscholengemeenschap Jan..., 1996

  ?