Bekijk het volledige profiel van irmgard stolk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 24

irmgard stolk heeft 24 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

weet alleen dat er een molen b...

weet alleen dat er een molen bij de school was,en dat de school een diep portiek had,verder heb ik er niet zoveel herinneringen aan.Juf waterreus die naam zegt me nog wel iets en Juf Stoopmans.Helaas kan ik me verder niet zo veel herinneren.

2006, irmgard stolk

ik heb op deze school gezeten,...

ik heb op deze school gezeten,was er niet prettig,erg streng,geen korte broeken en rokken en opmaken al helemaal niet.Juf everaart was een verschrikkelijk mens,mijn ouders waren al verschillende keren op school wezen praten,maar de sfeer bleef koud en kil.Herinner mij ook nog dat ik links schreef en dat mocht niet,moest rechts leren schrijven,kan me herinneren dat ene Mhr rodenburg met een liniaal rond liep en als hij me weer betrapte op het links schrijven dan kreeg ik een klap met de liniaal op mijn vingers.Heb er geen goede herinneringen aan,aan deze school jaren, vond het niet leuk om naar school te gaan,werd anders toen het overging in de Antonius Abtschool bij Mhr Holla,wat een verademing was dat zeg,leuke tijd daar gehad,tot het sloot en ik naar de Mariaschool meeging met Cees Holla.

2006, irmgard stolk

Het uit delen van snoep tijden...

Het uit delen van snoep tijdens de lessen en natuurlijk de lessen over de kinderen en de neonaten. Leontien die super geduldig was en Arie die volgens mij af en toe gek van mij werd.Wist namelijk niet eens wat een module inhield,was namelijk al 23 jaar niet meer naar school geweest toen ik aan deze opleiding begon.Maar het is allemaal gelukt en ik heb het prima afgerond met een diploma.Bewijst maar weer dat je nooit te oud bent om te leren!

2006, irmgard stolk
?