Bekijk het volledige profiel van Irmgard Renes en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Irmgard Renes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Leuke tijd gehad op het Sophia...

Leuke tijd gehad op het Sophianum. Eerst in Vaals, laatste jaar in Gulpen. Het oude gebouw in Vaals was geweldig. Wel moeilijk om in 4 ath. te blijven zitten. In het begin wennen aan de nieuwe klas, daarna wel leuk. De leraar Engels uit het brugklasjaar was geweldig (meneer Van Doorn?), die was wel cool (en jong). Inmiddels is het oude hoofdgebouw een luxe Van der Valk hotel, waar ik ook gelogeerd heb. Gek om daar rond te lopen en te zien dat de vroegere kantine nu de lounge/bar geworden is... En vanuit de lounge ga je het dakterras op, waar vroeger bij mooi weer de leraren stonden...

2006, Irmgard Renes

Voor mij was de St. Jozef op 5...

Voor mij was de St. Jozef op 5-minuten loopafstand van huis, dat was wel lekker makkelijk. Blokfluitles van juf Schreurs, in de hal gespannen wachten op Sinterklaas en hopen dat hij je niet bij zich riep en je in de zak moest, handwerkles van juf Schenk (ik háát nog steeds breien!), meester Larik in de 6e: Ranja in de klas als het erg warm was en geen Cito (ik heb wel een "papiertje" van een of ander schoolkeuze-instituut uit Heerlen). "Verkering" gehad met Bert (ik was één van de velen...), hij was wel stoer! Ach, wat een leuke onschuldige tijd.

2005, Irmgard Renes
?