Bekijk het volledige profiel van Irmgard Noordhoek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Irmgard Noordhoek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

2 keer eindexamen, 1978 HAVO, ...

2 keer eindexamen, 1978 HAVO, 1980 VWO. Met name HAVO kan ik mij herinneren als een leuke tijd met een leuke eindexamenklas. Ik kan me Rita nog herinneren en natuurlijk Lynette van Blanken, maar die zie ik nog wel eens. Verder was Carla (nu)van Meurs (wel VWO) ook een vriendin. VWO was natuurlijk maar 2 jaar en waarvan ik van het examenjaar nog maar weinig kan herinneren (door destijds lastige thuissituatie). Wel een enorme groep meiden die op de reunie van een paar jaar geleden nog heel herkenbaar waren. De echte vriendin was daar Annet van Pelt, inmiddels uit het oog verloren. Oeps wat een hoop namen vergeet een mens toch.

2003, Irmgard Noordhoek

Het was een leuke klas. Ik kan...

Het was een leuke klas. Ik kan me herinneren dat we elkaar best goed kende, zeker de meiden omdat dat er niet zo heel veel waren, ik dacht ong. 9. Net als al ingeschreven Monica, maakte juffrouw de Vries omdat we haar bijna 3 jaar hadden, een onuitwisbare indruk. Namen die ik nog weet...Yvonne, Lisette, Monica, Eveline, Wilma, Liesbeth, Agnes, Jan en Aad (erg leuk om die een aantal jaar geleden tegen te komen op de reunie van Schravelant), Rik, Reinier, Erik-Jan etc.

2003, Irmgard Noordhoek
?