Bekijk het volledige profiel van Irmgard Meulstee en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Irmgard Meulstee heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

twee juffen de naam weet ik n...

twee juffen de naam weet ik niet Meer ik was bevriend met een Meisje uit mijn klas die willie dekker heete en die later getrouwt was met een man die Nijboer hete en een transportbedrijf hat waar ze in het begin in mee werkte onze klas hat als 1 en later 2E gehete

2017, Irmgard Meulstee

Het was toen een nieuwe school...

Het was toen een nieuwe school die vernoemd was naar een duitse arts die in een oerwoud een ziekenhuis had opgericht en daar de mensen uit die omgeving genas. Wij werden gevraagt om meters verband te breien van katoen dat had een bepaalde breedte en lengte want dat was sterk materiaal en konden ze goed wassen . Ik heb er ook aan mee gedaan Het zou me verheugen iets van een vroegere mede leerling wat te horen.

2011, Irmgard Meulstee

Ik was bevriend met Willie Dek...

Ik was bevriend met Willie Dekker die so ver ik weet later getrouwt is met een man die een transportbedrijf had en ik geloof Nijboer heette . verder weet ik nog een Anneke die samen met mij van de Albert Schweitzerschool kwam. We hadden hoofdzakelijk les van Nonnen en hadden een leraar jammer genoeg weet ik zijn naam niet meer maar hij woonde net als ik op de Wibautstraat . Graag zou ik bericht ontvangen van wie zich nog aan mij kan herrinneren en kantakt zou willen maken.

2011, Irmgard Meulstee
?