Bekijk het volledige profiel van irmgard hess campos en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

irmgard hess campos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

De periode die ik op het sgn d...

De periode die ik op het sgn doorlopen heb is voor mij een overgangsperiode geweest van puber naar een volwassene. Weinig maar goede vrienden uitkiezen. Het studeren ging me niet zo goed af, zat met mijn koppie bij andere dingen. Wat niet wil zeggen dat ik niet van studeren hield, had moeilijkheden met de stof opnemen en repetitie vrees. Had ontzettend veel moeilijkheden in wiskunde ook al was ik er gek op, ik zag het gewoon niet. Vandaag de dag ben ik er nog gek op en door het helpen met huiswerk maken van mijn kinderen heb ik nu alles geleerd wat ik toen niet op kon nemen. Een belangrijke periode geweest voor het vormen van mijn karakter en manier van leven. Jose van Zutphen en Henk Pauw zijn vrienden die (al weten zij dat mischien niet) voor mij in die tijd erg belangrijk waren,uitstekend karakter.

2009, irmgard hess campos

Ik heb met mijnheer van Raayen...

Ik heb met mijnheer van Raayen gestudeerd. Ik ging om met Marjan Hoogland, Stella, Ronald van Beek, Karin Muller, Peter,Jan Woutersen, Ronald ter Burg,woonde naast ons.Met Karin en Ronald zat ik in de schoolkrant. Met Marjan en Stella voetbalde ik met de jongens.

2009, irmgard hess campos
?