Bekijk het volledige profiel van Irmgard Hemmerlé en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

Irmgard Hemmerlé heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Leuke tijd: Onze "surinaamse" ...

Leuke tijd: Onze "surinaamse" juf, ze leerde ons ook surinaamse liedjes. De bedorven melk en de "liga" koeken. De reuze zandbak en de trekkarretjes met tuigje, de loopblokjes, etc.

2004, Irmgard Hemmerlé

Ik heb nog een jaar de stadsri...

Ik heb nog een jaar de stadsring meegemaakt, dat was veel fietsen én te laat komen. Ik weet dat ik altijd bij enen Fred achterop zat, heeel gezellig. Wel een gezellige tijd gehad, alhoewel ik daar wel mijn record hersenschuddingen heb verbeterd. Jammer dat ik de namen van mij klasgenootjes van de PL-klas(participerend leren) niet meer kan herinneren. Alleen nog Manuelo Bergwerff, Frits Bevers, en Watse Slim, maar die waren dan ook zo aardig dat ik met hun mee mocht rijden met de auto van Bussum naar A'foort.

2004, Irmgard Hemmerlé

Ik heb hier 3 en 4 mavo gedaan...

Ik heb hier 3 en 4 mavo gedaan en ben daarna terug naar het Vitus gegaan. Het gipsmaskers maken met dingenouts, geweldig! Maar ook met Christiaan Voets en Piet Pleur het dorp in, of leren rijden op de Kreitler. Wat een heerlijke school! Doe mij maar een reunie, lijkt me heel leuk!

2004, Irmgard Hemmerlé
?