Irma van Bart

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irma van Bart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Irma van Bart heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Voor die tijd een heel vooruitstrevende openbare school.

  Voor die tijd een heel vooruitstrevende openbare school. Iedereen moest een kans krijgen om naar het middelbaar onderwijs te gaan. Vooral hoofdmeester Baan stimuleerde de kinderen enorm.

  Jules Verne, 1949

  Ik zat maar twee jaar op deze school, toen ben ik verhuisd naar de MMS op de Wittevrouwenkade.

  Ik zat maar twee jaar op deze school, toen ben ik verhuisd naar de MMS op de Wittevrouwenkade. Geschiedenisleraar Volmuller heeft grote indruk op mij gemaakt, omdat hij bijzonder boeiend kon vertellen over de historie van de stad Utrecht. De lerares Frans, Madame Ten Broek, gaf uitstekend les, ze sprak vanaf les 1 Frans met ons en verwachtte ook een Frans antwoord!

  Thorbecke Lyceum, 1955

  Omdat ik een blinde vlek had (en heb!) voor wiskunde, ging ik na 2 jaar Thorbecke naar de MMS.

  Omdat ik een blinde vlek had (en heb!) voor wiskunde, ging ik na 2 jaar Thorbecke naar de MMS. Ik vond het er heerlijk, vooral door de grote aandacht voor talen. Ik heb er veel profijt van gehad. Ik herinner me vooral die lieve geschiedenisleraar Bloemgarten, hij heeft me enorm geholpen bij het eindexamen dat ik door zenuwen dreigde te verknallen. Wat kon hij prachtig zingen. Als we het "verdienden", zong hij wel eens voor de klas. Helaas werden we dan regelmatig gestoord door mw. Voogd.

  HBS voor meisjes, 1957

  ?