irma van derVELDE

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van irma van derVELDE en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  irma van derVELDE heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke, dynamische school.

  Leuke, dynamische school. Veel was mogelijk, iedereen werd geaccepteerd. Drijvende kracht achter de meeste activiteiten was docent geschiedenis Bernt Feis. De heer Broeders gaf lessen Nederlands maar de stof ging veel verder dan dat. Henk Nieber, wiskunde, een man met humor, een groot hart en veel geduld. Veel wisselingen van de wacht maakten het niet veel beter. Meneer van der Stoep was een van de betere, voornamelijk qua betrokkenheid. Mevrouw Heinz, Engels, stond dicht bij de leerlingen. De verhuizing naar Lunetten was geen onverdeeld succes al was het een mooi ambitieus gebouw vol met mensen met goede bedoelingen. Vooral de fusie met de Dr. Visser Mavo bleek desastreus helaas voor de sfeer, de samenhang en luidde uiteindelijk de ondergang in voor de hele school. Jammer.

  OSG Hendrik van der Vlist, 1986

  De J.

  De J.F.Kennedyschool was een heerlijke school. Fijne, betrokken en warme docenten. Een kleine school, een echte hechte gemeenschap. De heer Copier was een geweldige docent vol humor, o zo veel mee gelachen. De directeur Kuijpers ook vol humor en liefde voor de kinderen, met zijn persoonlijke aandacht een fantastische man. De school was een veilige haven met van alles wat, de hele maatschappij in een notedop. Ik zou graag Sou Fen Kao nog eens zien, of Janine de Winter, Marc, Christian, Freek, Jeroen, Sandjey, Mario, Emiel, Mirelle, Astrid en al die anderen. Wat is er van jullie geworden? Hoe zien jullie eruit? Zijn jullie gelukkig?

  J.F.Kennedyschool, 1979

  ?