Irma Tanis

Kent 3 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irma Tanis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Irma Tanis heeft 6 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Anink en de splinters in mijn handen van de bielzen die als omheining dienden tussen het schoolplein en de spoorlijn.

  Juffrouw Anink en de splinters in mijn handen van de bielzen die als omheining dienden tussen het schoolplein en de spoorlijn. Ik woonde in de Blankenstraat. Ik zat op diverse clubjes van het wijkclub-huis de Kaay. Na het Sneeuwklokje ben ik naar de Leeghwaterschool gegaan. Ik woon nu in Bergen op Zoom waar ik werkzaam ben bij General Electric Plastics op de afdeling Personeelszaken.

  het Sneeuwklokje/kleuterschool, 1961

  Mijn beste vriendin was Lianne Verwijmeren.

  Mijn beste vriendin was Lianne Verwijmeren. Ik woon nu in Bergen op Zoom waar ik werkzaam was bij SABIC Innovative Plastics op de afdeling Personeelszaken als HR Admin Team Leader.

  VHBO Regina Mundi, 1972

  In de 1e en 2e klas gezeten bij Juffrouw Sierenberg, daarna bij Juffrouw Spaarenburg.

  In de 1e en 2e klas gezeten bij Juffrouw Sierenberg, daarna bij Juffrouw Spaarenburg. Gymles kregen we van Meester Spel. Enkele klasgenootjes waren Sissie de Haan (draaide altijd met zijn ogen) en Johnny Meijer Elsje Fafiani, Treesje Dofianus. Met Sandra Bekking heb ik nog steeds regelmatig kontakt. Juli 2005: ik ben terug geweest na 40 jaar. Wat een belevenis om terug te zijn in "mijn"oude buurtje. De school is nu een werkplaats voor o.a. schilders, dus het is nu een atelier. Ik had de gelegenheid om binnen te kijken, er was niets veranderd alles was nog precies zo als toen. Ben heel blij dat ik dit heb mogen meemaken. Ik woon nu in Bergen op Zoom waar ik werkzaam ben bij SABIC Innovative Plastics op de afdeling Personeelszaken als HR Admin Team Leader.

  Leeghwaterschool, 1962

  ?