Bekijk het volledige profiel van irma rijpkema en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

irma rijpkema heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

Begonnen met een Rock'n Roll c...

Begonnen met een Rock'n Roll cursus samen met Johan Beuke. We hadden les van Hans en zijn zus. Er ontstond een leuke wedstrijdploeg met o.a. Shirley en Roel, Petra als wedstrijdcoach en we hebben erg veel lol gehad. Later nog les gekregen van Peter en ?, de toenmalige Nederlandse Kampioenen. Tijdens Rock 'n Roll ook maar gaan stijldansen. Ik heb mijn beste vriendin daar ontmoet en heb nog steeds een heel leuk contact met Jaap en Greet. Inmiddels zit ik sinds 7 jaar in Almere bij EviStaR Line Dance, en bloed kruipt waar het niet gaan kan..ook weer wedstrijden (maar nu les van een wereldkampioen).

2005, irma rijpkema

Kijk ook eens bij van der waal...

Kijk ook eens bij van der waalsscholengemeenschap, lopen door elkaar heen. Ik heb in 1980 en in 1981 examen gedaan dus registreer maar onder beide jaren. Veel bekenden zie ik hier, maar mis er ook nog veel hoor. Tijd voor een reunie dat ik wel kan?

2004, irma rijpkema

Kijk ook bij Amstellyceum. Dez...

Kijk ook bij Amstellyceum. Deze twee scholen lopen door elkaar heen (naamsverandering?). Ingrid Haenen, jou ken ik ook nog wel. Ik heb nog steeds contact met Petra Straatman, woont nu in Noorwegen! Zowel in 1980 als in 1981 examen gedaan dus ik sta bij beide jaren hehehe. Favoriete leraren waren Bakker (Duits) - Udo (Wiskunde) en natuurlijk toppie nr. 1 A3 Kohler (handel). Alle andere namen die genoemd worden ken ik ook wel. kijk maar verder bij de andere jaren en scholen..... ciao..

2004, irma rijpkema
?