Bekijk het volledige profiel van Irma Hobijn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Irma Hobijn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

De laatste jaren op De Populie...

De laatste jaren op De Populier heb ik het erg naar mijn zin gehad met o.a. Dini Olthof, Hans Krul, Arend Pet, Marijke (Uggeseblu), Rob, André van Putten om er een paar te noemen. Leraren die mij zijn bijgebleven in de positieve zin van het woord: dhr. Soeteman (wiskunde), dhr.Zwart (aardrijkskunde), dhr. Staverman (biologie). Er waren er natuurlijk nog veel meer, maar die hebben minder indruk gemaakt ;)

2017, Irma Hobijn

Veel ging ik om met Evelien va...

Veel ging ik om met Evelien van Leeuwen en Marian de Ruyter. In de eerste klas hadden we een schat van een juf: juf Bijkerk. De tweede klas werd bemand door juf Bleijenberg, ook lief. In de derde hadden we juf Nater, in mijn herinnering een strenge juf. In de vierde klas was dhr Hofman onze meester, goede herinneringen aan. Hij werd later hoofd van de school, toen dhr. Weersma weg ging. De vijfde klas was het minst leuk van allemaal. Juffrouw Zorn raakte nogal eens buiten zichzelf van woede. In de zesde klas was dhr. Gerrit van der Poel 'mijn' meester. Ook de gymmeester, dhr. Vreede vond ik leuk evenals de handwerkjuf, juffrouw Hokke. De blokfluitles tussen de middag van mevr. de Kruijf was ook een favoriete bezigheid. Kennelijk hebben al deze mensen indruk gemaakt. De namen kwamen er moeiteloos uitrollen.

2017, Irma Hobijn
?