Irma Hassing

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irma Hassing en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Irma Hassing heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb een leuke tijd gehad op deze school.

  Ik heb een leuke tijd gehad op deze school. Ik heb in twee verschillende klassen gezeten doordat ik bleef zitten in de tweede. In beide klassen was het gezellig. We zijn zelfs wel eens met de klas onder elkaar naar het strand geweest en naar het casino en bioscoop. Heel gezellig. De leerkrachten waren best leuk. Hoewel het met de ene leraar natuurlijk beter klikte dan met de ander. Jammer dat ik in dit vak geen baan kon vinden. Maar wat ik nu doe (boekhouding) is eigenlijk ook wel erg leuk.

  2007, Irma Hassing

  Ik heb het op de Titus Brandsma best naar mijn zin gehad.

  Ik heb het op de Titus Brandsma best naar mijn zin gehad. Zeker toen ik in de derde bleef zitten heb ik een leuke klas gekregen. Nog even heb ik contact gehouden met Alice, maar doordat ze ver weg is gaan wonen is dat verwaterd. Soms kom ik nog wel eens mensen tegen. Ik heb nog leuke herinneringen aan leraren en leraressen. Zeker met bijzondere dagen als kerstperiodes en examen periodes. Dan was het altijd extra gezellig.

  2007, Irma Hassing

  Ik zat bij juffrouw de Groot in de klas.

  Ik zat bij juffrouw de Groot in de klas. Een sinterklaasfeest in de speelzaal waar we dia's kregen kan ik me nog herinneren. Ook dat de jongste kleuters voor in de klas zaten en de oudste achter in de klas. Jammer genoeg weet ik niet veel namen meer van de kinderen uit mijn klas. Zeker geen achternamen.

  2007, Irma Hassing
  ?