Irma Gravendijk

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irma Gravendijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Irma Gravendijk heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Was bevriend met Rietje Koolen...

  Was bevriend met Rietje Koolen,Coby Griekspoor,Francien de Bes. Ik herinner mij de AVO leraar Hr.van Schelven, die een aantal leerlingen waaronder ikzelf,als extra Engelse les gaf...en ook Mevr.Grimeijer die een aantal klassen met absoluut engelen geduld het "Ave Verum"in het latijn(!) leerde zingen voor een schooluitvoering. Het klonk geweldig, en nog steeds herinner ik me zeker 75 procent van de tekst er werd toen nog goed Hollands "ingestampt".Ook hadden we huishoudkunde (?) en werd ons het e.e.a. over het wassen en strijken bijgebracht en moesten we de handdoeken (badstof) met een borsteltje opborstelen, ik ben het nooit vergeten. Leve wasautomaat, droger en wasverzachter. Ik heb er een fijne schooltijd gehad.

  2006, Irma Gravendijk

  Favoriete onderwijzeres: Juffr...

  Favoriete onderwijzeres: Juffr. van den Brink(hoofd) Zaterdagochtend: voorlezen- boek" Familie de Bloemen" ademloos luisteren. In de lagere klassen was mijn juf Juffr.Roodenburg

  2006, Irma Gravendijk
  ?