Bekijk het volledige profiel van irma geerlings en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

irma geerlings heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Aan school met de bijbel bewaa...

Aan school met de bijbel bewaar ik fijne herinneringen. Het onderwijzend personeel,oa juf v/d hel met haar roggebrood met zout,juf kuiper, juf weernerkes die altijd op school kwam met het witte lelijk eendje(ik heb haar weer opgespoord)mijn en ongetwijfeld van meer oud leerlingen lievelingsjuf,meester radstake,meester Zeevalkink(hoofd)1 keer in het jaar ter ere van zijn verjaardag gingen alle klassen zwemmen een hele happening. Ook heb ik meester te Winkel (onafscheidelijk met zijn gitaar) en het latere hoofd meester Reindsen meegemaakt. Mijn klasgenoten waren o a ria gr nuelend,bert bosch, gerdien ringlever, absie gotink ,ingrid smeenk,margriet en martin roeterdink, jos geerken,appie steenblik,tonny beumer,en nog een aantal teveel om op te noemen . Mochten oud klasgenoten dit lezen ,zou het niet wat zijn om eens een reunie te houden met elkaar en om alle leuke en misschien ook minder leuke herinneringen op te halen. Ik woon nog steeds in vorden (ben vorden ook altijd trouw gebleven) irma geerlings klein obbink

2012, irma geerlings

wie er nog herinneringen heeft...

wie er nog herinneringen heeft aan onze voormalige kleuterschool de kroezestulp neem dan eens contact op. Het gebouw staar er nog steeds,heeft voor een gedeelte in afgelopen jaar dienst gedaan als huisartsenpraktijk de Jong en Radstake (van 2010 tot eind 2011) Verder is het al geruime tijd een notariskantoor ,eerst Greven ,daarna Das,en nu Hulleman.

2012, irma geerlings

1e directrice was Mevr Disberg...

1e directrice was Mevr Disbergen ,daarna dhr Schut en tenslotte Mevr L A Nijhof. Klasse leerkrachten waren oa, Dhr Lenselink Dhr Hols,Dhr de Gruyter ,Juffrouw Mast,Bruinisse ,Heerink. Klagenoten waren o a Joke Siebelink,Desiree Jurriens,Ida Dekkers,Ans Meerbeek,Marja Bijl.

2012, irma geerlings
?