Irja Eksteen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irja Eksteen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Irja Eksteen heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Groep 1,2,3.

  Groep 1,2,3. Mevrouw Vulling was een keurige dame. Wat ik nog kan herinneren zijn de rekenmaterialen waar wij mee werkten, zoals de staafjes van tien, honderd enz., het tafelbord met kraaltjes. De driehoekjes melk die in de winter op de kachel werden verwarmd (brr vreselijk). Vriendinnen waren Desiree Schutte, Elly Nieuwenhoff, Saskia Bijl en Mariska ?. Groep 4,5,6. Leuke jaren, weinig geleerd. Meester van Diemen wilde niet al te veel energie steken in die Amsterdamse schoffies (zijn eigen quote). Handwerken van Juffrouw Pot, Engelse les tussen de middag, gym van Mevrouw Custers en heel veel museumbezoeken. Wij hebben een periode winkeltje gespeeld tijdens lesuren, Meester van Diemen vond het best. Patricia Houthuijzen werd nog wel eens de klas uitgestuurd omdat wij weer eens zaten te giebelen samen. Aan het eind van de 6e de musical De Flierefluiter. Klasgenootjes waren o.a. Connie Eijssen en Martina Laarman. De namen die ik nog wist staan op de foto,s.

  2003, Irja Eksteen

  Mevrouw Moolhuizen-lieve juf.

  Mevrouw Moolhuizen-lieve juf. Leren stofdoekje vouwen en dan daarmee je tafeltje afstoffen. Een eigen plantje op je tafeltje. De duizendrol, het veterstrikraam, op een kleedje met materialen werken en eindeloos met je vingers over de schuurpapieren letters en de klank van de letter zeggen. Op het speelplein was een hoekje waar de jongens, de meisjes "gevangen" hielden, door het af te schermen met houten scheppen. Dat zijn mijn herinneringen aan mijn kleutertijd.

  2003, Irja Eksteen
  ?