Iris Staijen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Iris Staijen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Iris Staijen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op rolschaatsen naar school, en dat was niet echt dichtbij,musical met het liedje van 'Gerrit den Brave', er was een grote Bibliotheek in de school,grote kantine met groot podium.

  Op rolschaatsen naar school, en dat was niet echt dichtbij,musical met het liedje van 'Gerrit den Brave', er was een grote Bibliotheek in de school,grote kantine met groot podium.Mijn buurmeisjes Tanja en Karin Boulet, waren ook mijn beste vriendinnen.

  de Wegwijzer, 1972

  Weet dat ik eens in de grote vakantie een aqaurium vol met witte muizen mee kreeg om op te passen, tot schrik van mijn moeder werden het er steeds meer, en een kom met guppies die eruit sprongen, woonde aan de Tielrodestraat, dus de school stond links van

  Weet dat ik eens in de grote vakantie een aqaurium vol met witte muizen mee kreeg om op te passen, tot schrik van mijn moeder werden het er steeds meer, en een kom met guppies die eruit sprongen, woonde aan de Tielrodestraat, dus de school stond links van het veldje tegenover ons huis.

  De Wisselaar, 1970

  Had toen de achternaam van Burk.

  Had toen de achternaam van Burk.Gezellige school, veel lol gehad, fijne tijd,Wat geweldig was ,carnaval vieren, (was de prinses van prins carnaval)Mijn eerste grote liefde Harrie Pals,schoolreis, het N.I.M.O en de schoolkrant, een dans avond met de leraren, heb v. Kouwenhove toen nog dansles gegeven, en bij 'Bud'altijd de slappe lach.

  Martin Luther king (Mavo), 1977

  ?