Iris Pronker

Kent 0 personen

Getrouwd , 4 kinderen
Woont in Den Bosch

  Bekijk het volledige profiel van Iris Pronker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Iris Pronker heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Meneer Bieze die met stempels en plaatjes (per 10 stempels) ervoor zorgde dat je de jaartallen (Nederlandse Geschiedenis) onthield.

  Meneer Bieze die met stempels en plaatjes (per 10 stempels) ervoor zorgde dat je de jaartallen (Nederlandse Geschiedenis) onthield. Hij zong heel mooi, zichzelf begeleidend op de gitaar. Juffrouw Janssen (5e) klas. Zij gaf ook handwerken, waar ik (nog altijd) een hekel aan had(heb). Meneer Van der Berg, die, hoewel al al met pensioen, toch nog voor de derde klas kwam te staan (uitspraak: "Ik ben een Beatle met een schuifdak"). Hij ging met ons naar Schiphol tijdens een schoolreisje. In de tweede klas hadden we meneer Benschop, een fijne man. Ik ben benieuwd hoe het hem gaat, als hij nog leeft.

  willem van oranjeschool, 1958

  De bonte avonden waren voor mij het hoogtepunt van een schooljaar.

  De bonte avonden waren voor mij het hoogtepunt van een schooljaar. Ook koester ik de herinneringen aan de sinterklaasvieringen met meneer Orne als Sinterklaas. daarnaast waren de evs (mid-)dagen voor mij een kennsimaking met een andere wereld: films, ballet en cabaret (Herman van Veen, Seth Gaaikema). Markante leraressen/leraren als mevrouw Nolten, de heren IJsselink, Germans en Orne, dominee Bannink en anderen. Ik denk nog regelmatig met veel plezier terug aan (school-)vriendinnen als Loes Harmsen, Jettie Bouman en Monique Zimmermann, een schoolvriend als Paul Netto (helaas veel te vroeg overleden), klasgenoten als Herman Willem Bannink, Dirk van Leeuwen, Henk de Bruin e.a.

  Baudartius College Chr SGM ..., 1964

  ?