Iris Mollet

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Iris Mollet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Iris Mollet heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Moeilijke jaren toen gehad (ouders gingen scheiden).

  Moeilijke jaren toen gehad (ouders gingen scheiden). Ondanks dat mijn diploma gehaald. Naast Astrid Soonius en Aisha Ajoeb heb ik toen ook veel gehad aan Angelique (ik ben haar achternaam kwijt) en vooral aan Johan den Adel tijdens de opdrachturen. Ik was er erg kapot van dat Johan op zo'n jonge leeftijd overleed.

  Erasmus College, 1984

  Net als Monique Mulder herinner ik me dat De meneer Kaktus show er was.

  Net als Monique Mulder herinner ik me dat De meneer Kaktus show er was. Ik zat in een andere klas als Monique. Ik was toen vriendin met Linda van de Burg, Astrid Soonius en Ellen Harms. Ik weet nog dat we bij de duitse lerares een aflevering van Dynasty speelden. Sjaak Potjes vergeet ik nooit meer en Emily (1,2,3 daar is Emily...) en verder natuurlijk Conchita Jansen, Marc Broug enz. Tijdens de werkweek gingen we naar Oegstgeest en dat was erg leuk. (Nu na jaren is heb ik daar de introductiedag van mijn Coachingsopleiding gehad (School voor Coaching) ik vond het erg grappig om daar na bijna 20 jaar weer te zijn. Aisha Ajoeb en Astrid gingen mee naar het Erasmus...

  Emmaus Mavo, 1980

  Jeetje waar zal ik beginnen.

  Jeetje waar zal ik beginnen. Ik kan me goed de weg van huis (uit de Siedlung) naar school herinneren, en onderweg een winkel waar we snoep haalden. Het openen van de speeltuin de houtworm. Fietsversieren met koninginnedag. De film Grease in de Stuif in (of heette dat gebouw ook weer). Al de docenten inderdaad: meester Prins, meester Wouters, Juffrouw Jansen, meester Maniputti hoe heetten de anderen ook weer? In mijn klas zaten toen Eileen de Heer, (Mijn buurmeisje) Patricia van Vulpen (Buffy), Mireille (Boebs) in 't Veld, Marleen?, Susan van Maanen, Ciska Nieuwbuurt, Marco Poorts, Martin, Rudi VonSee (?), Nancy Rosenthal, Dave Dekeling, Dave Hilderbrand, Michel Kolenbrander, Helga Vermunt en nog meer waar me de namen van ontschoten zijn.

  Prins Johan Friso, 1972

  ?