Iris Kolader

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Iris Kolader en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Iris Kolader heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Vooral 'hangen' en niet echt in de studie zitten.

  Vooral 'hangen' en niet echt in de studie zitten. Economie was nooit mijn roeping. Er was niet zoveel keuze. Gelukkig gauw de overstap naar Psychologie gemaakt, wat ik al vanaf mijn 9e wilde doen. Economiestudie was niet inspirerend genoeg voor mij. Ik zat mijn tijd uit. Ik ging om met Monica en ook met Jimmy Abas. Leuke tijd.

  2004, Iris Kolader

  Psychologie in Utrecht.

  Psychologie in Utrecht. Hele inspirerende en fijne studie. Leuke tijd, veel gewerkt op de UU en ook nog bijgewerkt, maar ook gefeest, tot vroeg in de ochtend vanaf donderdag tot en met zondag. Ik ging om met Caroline Thodé. Nog steeds een vriendin, alhoewel ze terug is naar Curacao. Ook met MarieJose Enders, we bellen eens in de zoveel tijd. Titia Irion, Joan Windzak, die spreek of zie ik al jaren niet meer, het contact is verwaterd. Ik ben benieuwd hoe het met ze gaat. Werken en afstuderen op de faculteit was fijn (o.a. met Diana van Oort, later goede vriendin), je kende daardoor de docenten en onderzoekers op een andere manier. Gebruik nog dagelijks datgene wat ik toen geleerd heb, goede vorming, goede leerschool. Ook heel veel vakken gedaan: klinische, sociale, organisatie en arbeidspsychologie. Kon toen niet echt keuzes maken. Achteraf alleen maar goed, zeker wat betreft de toepasbaarheid. Het is wel goed gekomen wat betreft keuzes maken.

  2004, Iris Kolader

  Leuke herinneringen: als je iets deed dat niet kon/mocht, werd je van meneer Loe niet eruit gegooid, maar moest je achter je stoel gaan STAAN! Vreselijk vond ik die bazaars waarbij je moeder iets moet klaarmaken en het geld ging dan naar de kerk.

  Leuke herinneringen: als je iets deed dat niet kon/mocht, werd je van meneer Loe niet eruit gegooid, maar moest je achter je stoel gaan STAAN! Vreselijk vond ik die bazaars waarbij je moeder iets moet klaarmaken en het geld ging dan naar de kerk. Eén keer meegedaan omdat mijn moeder het voorheen (mijn andere zussen) wel deed, daarna nooit meer. n mijn tijd waren lange rokken in, dus was de lengte niet meer een issue. Wat ik altijd raar aan deze school vond is dat er een soort quota bestond per bevolkingsgroep. Mevr. Nassie vond ik leuk en die van tekeningen, volgens mij jufr. Tjin. In de 1e en 2e ging ik om met Jetty Amatpawiro en haar zus Maureen. Stonden we altijd schuin voor de trap in het hoekje te kletsen tijdens de pauze. Leuke meiden. Ik heb haar via schoolbank.nl weer gesproken. Afspreken is nog net niet gelukt, maar we mailen vaak.

  2004, Iris Kolader
  ?