Iris Franssen

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Iris Franssen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Iris Franssen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was erg gezellig op school.

  Het was erg gezellig op school. Ik heb een tijdje in de leerlingenraad gezeten en natuurlijk heb ik twee weekendjes voor de dames op de school meegemaakt. Die waren ook erg gezellig. Verder lekker friet eten bij de dichtsbijzijnde friettent en lekker stappen in het centrum van Nijmegen. Namen die me zijn bijgebleven zijn die van Frank en hij kwam uit Molenhoek, Niels, Peter, Jeroen (die een ernstig auto ongeluk kreeg tijdens zijn schoolperiode)Danielle, Wendy en nog vele andere. Ik ben benieuwd wie mij nog kent. O ja, ik deed de opleiding elektrotechniek en ik wilde de kant van telematica op. Helaas was deze opleiding veel te hoog gegrepen voor mij en moest ik halverwege de tweede keer tweede klas afhaken.

  ROC Nijmegen sector Technie..., 1993

  Ik heb een blauwe maandag op deze school de opleiding MDGO AB gedaan.

  Ik heb een blauwe maandag op deze school de opleiding MDGO AB gedaan. Onze klassenmentor was Lia van Grinsven. Ik kan me nog herinneren dat we 1 jongen in de klas hadden zitten en dat hij toen als figurant in een aflevering van Medisch Centrum West heeft gespeeld. Dat ene jaar was wel een fantastisch jaar. Ik weet alleen nog maar een paar voornamen van toenmalige klasgenoten zoals: Suzanne, Monique, Desiree. Ik kan me ook nog herinneren dat we op een mooie warme dag in een tussenuur zijn gaan zwemmen in de oosterplas en dat vonden we toen ze lekker dat we niet meer terug naar school waren gegaan.

  Koning Willem 1 College, 1991

  Zie rijks scholen gemeenschap.

  Zie rijks scholen gemeenschap

  Orduynen College, 1986

  ?