Iris Allart

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Iris Allart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Iris Allart heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Onder een poort door.

  Onder een poort door. Dan kwam je op een binnenplaats en daar stond de school. Een laag gebouw met aan de achterkant de speelplaats. We speelden in de grote zandbak en met karren. In de klas was de poppenhoek favoriet. Zat bij juf Kroese in de klas. Zou ze nog leven?

  de Bospolder kleuterschool, 1965

  In de 3de naar Londen.

  In de 3de naar Londen. Les gehad van o.a. Mackenbach, Marja Schreuder, Mieke Huygens,v.d Broek, Ouwekerk,visseoog,meneer 't Lam de concierge. Schoolgenootjes, Monica Groenewoud, Diana Willems, Diana Rozen, Ad v. Wijk, Robert,Naakie, Naaktgeboren, Frans v. Pinxteren. Ook een oud klasgenootje die ik ook even wil noemen is Jerry de Ruyter, die om het leven is gekomen door een brommer ongeluk in de grote vakantie. Was een leuke school maar dat besef je later pas, als je er van af bent en moet gaan werken.

  Lagere Detailhandelschool, 1976

  Heb er m'n grote liefde Ton Allart ontmoet en zijn alweer ruim 18 jaar gelukkig getrouwd.

  Heb er m'n grote liefde Ton Allart ontmoet en zijn alweer ruim 18 jaar gelukkig getrouwd. Verder als leraren, Barnhorn, v.'t Hoff( Jij bent rijp voor de spinazieacademie) Timmer(altijd dronken, totdat een keer z'n broek van z'n kont afzakte terwijl ie iets op het bord schreef iemand is toen v.'t Hoff gaan halen en Timmer kon gaan) Smit (altijd een dame) Directeur v. Veelen, Goedhart, Weltevrede en de concierge Bos (die we stiekem NSBer noemdde) Medeleerlingen Anita Hagane,Yvon d. Vroed,Ron Beek, John v. Houten,Rene v. Erkel, Carina Schlosser,John Peterbroers, Jos v. Tilburg, Henry Schulau. hoe is het met iedereen? Ook degene die ik vergeten ben sorry naar jullie ben ik ook benieuwd, Waar is iedereen gebleven?

  A.W.F. Idenburgschool (MULO..., 1973

  ?