Bekijk het volledige profiel van Irguna Bronk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Irguna Bronk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik weet wel dat dit een kleine...

Ik weet wel dat dit een kleine hechte klas was ik geloof met 8 personen, Linda Scheurwater, Bianca ?, Ghislaine den Hartog, Ozlem, Apo Gulduz, Giovanni ( is op den duur verhuist ), Iris (had geloof ik op den duur bloedarmoede), en ? (lange jongen weet zijn naam niet meer) en Miranda van Zuilen natuurlijk hoe kan ik die nou vergeten, want die belde net op of ik haar niet meer wilde kennen ( hahaha )(sorry hoor schat) en ikzelf natuurlijk. Ik zou het leuk vinden om weer eens contact te hebben of een keer bijelkaar te komen met z'n allen. mail me op irguna ad w- a- na- doo . n l

2004, Irguna Bronk

Ik weet dat wij een hele leuke...

Ik weet dat wij een hele leuke en hechte klas hadden, mijn beste vriendin was toen Chantal Oldenburg en het leuke is dat ik daar nog steeds na zoveel jaar contact mee heb. Wij gingen veel om met Jordy van den Berg en Henk uit den Bogerd ? Ik zou het leuk vinden om weer contact te hebben met oude klasgenootjes. Ik weet niet veel namen meer maar een enkele zijn Vera Keeman, Iris, Mike, Yoachim, Naomi enz.

2004, Irguna Bronk
?