Bekijk het volledige profiel van irene.r.c. korsten en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

irene.r.c. korsten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Van Rita Meyerink gehoord, dat...

Van Rita Meyerink gehoord, dat dit de school is waar ik mijn lagerschooltijd heb doorgebracht. Ik weet nog wel, dat het hoofd van de school Dhr Simons was. Daar houdt het een beetje op met mijn herinnering.

2009, irene.r.c. korsten

De precieze periode, dat ik op...

De precieze periode, dat ik op school gezeten heb ben ik kwijt, maar zo ongeveer rond deze periode moet het wel geweest zijn. Bij de meeste namen op de lijst gaat er in ieder geval een lampje branden. Ik deed mee aan de verkiezing van lid te worden van de schoolvereniging en Eddy Midleton, hielp me met een affiche te maken, met daarop STEM IRENE. Ik herinner me dat het ,n hand was die naar mijn naam verwees. Verder zong ik op schoolavonden o.a. met een band Studyset. Leerlingen v.d. school, maar geen idee meer welke dat waren.

2009, irene.r.c. korsten

Ik zat in de klas bij Irene Ga...

Ik zat in de klas bij Irene Galama,Hedy Tummers, Inge Helbling,Anneke Cools en nnatuurlijk nog veel meer mensen, waarvan me de namen ontschoten zijn

2009, irene.r.c. korsten
?