Bekijk het volledige profiel van Irene Verkade en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Irene Verkade heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Erg leuke jaren gehad op deze ...

Erg leuke jaren gehad op deze lagere school. Begonnen bij juffrouw Koene, daarna juffrouw Smeets (die nog ging trouwen ook), juffrouw Stolk en toen meneer Linssen. Wat een feest was dat. De hele klas vol beesten en altijd een vrolijke boel. Ik herinner me ook de prachtigste tekeningen die hij kon maken en hoe ik er een keer samen met Wendy Huinck ben gaat eten. Het was feest toen we zelf de aardappelen voor de frietjes mochten schillen. Daarna meneer Kantelberg en we sloten af met meneer Geraets. Een mooie tijd.

2004, Irene Verkade

Ik heb een ontzettend leuke ti...

Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad op Schondeln en ik kijk er met veel plezier op terug. Ik denk aan Breukers met vlinderstrikje, aan v.d. Laarschot met een enorme rode baard, aan de muzieklessen van Van Ophuizen, de wiskundelessen van Rulkens en aan ons 4 VWO-kamp onder leiding van meneer Schilte. Op de fiets naar Duitsland....(waarbij volgens mij door heel veel duitse leerlingen voortdurend het lied "we will, we will rock you" werd ingezet). Later in de 5e een ontzettend leuk kamp gehad in de Ardennen. Wat een lol!!!

2004, Irene Verkade
?