Irene Verdijk

Kent 0 personen

REG_PARTNER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irene Verdijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Irene Verdijk heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tegenwoordig heet dit INHOLLAND HOGESCHOOL.

  Tegenwoordig heet dit INHOLLAND HOGESCHOOL. Ik ben nu klaar met deze opleiding.Vier jaar in drie jaar! Best pittig! Leuke school, meestal niet moeilijk maar veeeeel! De richting die ik heb afgerond Educatie(Pabo)

  Ichthus Hogeschool, 2001

  Ik deed de MEAO voor Toerisme.

  Ik deed de MEAO voor Toerisme. Eerst een jaar Sumatrastraat, toen twee jaar Flevoweg, Merenwijk en toen, door omstandigheden het examenjaar overgedaan in de bezemklas aan de Lammenschans. Ik deed nog examen voor Meao en de eerste klassen voor MTRO deden tegelijkertijd examen.

  Leidse school voor MEAO, 1987

  Ik herinner me Ethel, zie deze lijst, die uit De Engel moest komen fietsen.

  Ik herinner me Ethel, zie deze lijst, die uit De Engel moest komen fietsen. Ze kwam te laat bij meneer Smit(frans) en haar smoes was dat ze terug naar huis moest omdat er zeep in haar ogen was gekomen. Die zeep kwam uit haar haar!Meneer Weitenberg vond ik heel erg aardig. Ondanks dat ik steeds naar hem toegestuurd werd, kon hij niet echt boos op mij worden. Hij vond mijn naam zo vredig(irene betekent vrede)Ik heb heel vaak afgewassen bij de concierge!

  Dominicus Savio MAVO / Mulo..., 1982

  ?