Bekijk het volledige profiel van Irene van Stuyvenberg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Irene van Stuyvenberg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Geweldige school, leuke lerare...

Geweldige school, leuke leraren Verheij en v. Hattum waren mijn favorieten.

2005, Irene van Stuyvenberg

Dhr. Klaverdijk was mijn mento...

Dhr. Klaverdijk was mijn mentor. Heb hele goeie herinneringen aan hem. Na 1 1/2 jaar (in 1976) ben ik naar de LEAO in Monster gegaan.

2004, Irene van Stuyvenberg

Ik vond het een leuke school. ...

Ik vond het een leuke school. Heb vooral leuke herinneringen aan Juffrouw Joke. Ze was altijd gezellig en deed leuke dingen met haar klas, o.a. muziek, creatieve dingen. Aan 2 jaar Schaap heb ik geen goede herinneringen. Weet nog goed dat Paul Klop zoveel strafwerk moest schrijven dat hij de hoofdstukken uit zijn hoofd kenden. Ook kwam vader Prins een keer woest op school nadat Schaap ons weer met de hele klas had na laten blijven tussen de middag. En kom niet aan een Westlander zijn prak die koud staat te worden. Ik zag Schaap wit wegtrekken. Na die jaren hadden we gelukkig een prettig laatste jaar bij Zeilstra. We zijn dat jaar ook 3 dagen op kamp geweest in een kampeerboerederij. Wat waren wij meiden ondeugend! Mijn vriendinnen in die tijd waren: Herma de Winter, Nellie Boers, Hannie Overkleeft, Anjo v.d. Bos en natuurlijk mijn vriendje Ronald Reurink.

2004, Irene van Stuyvenberg
?