Bekijk het volledige profiel van Irene van Vliet-Volwerk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 13

Irene van Vliet-Volwerk heeft 13 klassenfoto's en kent 20 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Bekijk foto uit 1946 bij Openb...

Bekijk foto uit 1946 bij Openbare ULO 1953-1957 te Middelharnis.

2010, Irene van Vliet-Volwerk

De ULO-tijd is voor mij een he...

De ULO-tijd is voor mij een heel fijne periode geweest, vooral in de 3e klas heb ik het samen met een andere leerlinge erg bont gemaakt waardoor mijn rapportcijfers naar beneden vlogen tot ongerief van mijn ouders natuurlijk.

2004, Irene van Vliet-Volwerk

Mijn Lagere School was toen no...

Mijn Lagere School was toen nog aan de Binnenweg. Ik herinner mij het meest: Juffrouw Soldaat, meester v.d. Velde, meester Heijboer en meester C.van Nimwegen (hoofd). Met meester v.d. Velde heb ik nog steeds contact, in aug. 2004 was hij nog op visite bij ons maar de laatste tijd is het contact meestal telefonisch, hij woont nog steeds in Nieuwegein. De schoolreis met de boot "de v.d. Steng" was ook heel geslaagd en duurde wel 5 dagen. In het rampjaar '53 ging de 6e klas een week naar Bergen aan Zee, uitgenodigd door een school daar. In pyama heb ik daar op een feestavond nog een lang gedicht voorgedragen door mijn moeder gemaakt. De zenuwen gierden toen door mijn lijf! Van meester v.Nimwegen kreeg ik ook Franse les omdat ik naar de ULO zou gaan en met mij meerdere leerlingen.

2004, Irene van Vliet-Volwerk
?