Bekijk het volledige profiel van Irene van de Tonnekreek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

Irene van de Tonnekreek heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ik ging vanuit Roosendaal met ...

Ik ging vanuit Roosendaal met de trein en de bus naar Breda. Ik heb in de 2e klas hier eerst de bestuurlijke richting gedaan. Zat hier samen met Marijke Beerlage als 2 enigste meisjes in een klas met jongens. Was wel een heel leuk jaar waar ik veel lol heb gehad. Daarom ben ik toen denk ik ook blijven zitten. Daarna ben ik de secretariele richting gaan doen. Klasgenootjes die ik me nog herinner zijn Marijke Beerlage, Diny van Eekelen, Andre van Gurp, Kees Matthijssen, Jan??, Leo Lodder, Herman Reedijk, Conny Ton, Mariet Verhoef, Marja Aussems, Antoinette Evers, Liesbeth ?, Toine Poppelaars, Mon Rijsdijk. Albert van Noord. Van leraren herinner ik me dhr. van Vugt (Nederlands), dhr. Veuger (wiskunde), dhr. Roos (gym) en dhr. van Dijk (tekenen). Verder hebben we veel lol gehad in het cafe van Moeke Brouwers en wat ook heel leuk was, was de keer dat we zijn wezen skien in Zwitserland met de klas. Heel gaaf. Leuk die foto's van Leo Lodder!!! Wie mij een berichtje wilt sturen kan mij bereiken via irena59 en dan een aap en een staart en dan c-h-e-l-l-o en dan punt en een n en een l.

2004, Irene van de Tonnekreek

Ik herinner mij dhr. Hartman, ...

Ik herinner mij dhr. Hartman, dhr. Maris. dhr. Rijkse, dhr. van der Ent, dhr. Peterse en dhr. Akihary. Verder herinner ik klasgenootjes, zoals Cocky Boelhouwers, Karin Kroes, Sylvia Spierenburg, Marianne Huberts, Elly Boogaard, Lianne Korteweg, Ari Prins, Robbie Quartel, Cor Dubois, Hans Hoorn, Jane ?, Frank en Frans Meijer, Leo Lotterman, Christa Vroom, Elly Hulshoff, Liesbeth van der Hout, Jolanda Bloem. Wie mij een berichtje wilt sturen kan mij bereiken via irena59 en dan een aap en een staart en dan c-h-e-l-l-o en dan punt en een n en een l.

2004, Irene van de Tonnekreek

Ik heb hier op de MAVO gezeten...

Ik heb hier op de MAVO gezeten. Ik ging altijd op de fiets naar school.Ik herinner me de directeur dhr. Sinke (die gaf frans), dhr. Scheffer (aardrijkskunde) en dhr. Kip (nederlands). Klasgenootjes die ik me nog herinner zijn: Linda Anderson, Femmy van Bockel, Margriet Bakker, Ellie van Amerongen, Bianca Brouwer, Adry Akihari, Esther Hoeliselan, Seffy Bezemer, Jan van de Berg, Jimmy ?.Verder waren het hele hoge lokalen. Ik heb hier maar 1 jaar op school gezeten, daarna zijn wij verhuisd naar Roosendaal. Wie mij een berichtje wilt sturen kan mij bereiken via irena59 en dan een aap en een staart en dan c-h-e-l-l-o en dan punt en een n en een l.

2004, Irene van de Tonnekreek
?