Bekijk het volledige profiel van Irene van der Werf en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Irene van der Werf heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Eerste klas in het noodgebouwt...

Eerste klas in het noodgebouwtje bij juffrouw Zuidam (herinner me nog het kennismakingsbezoek, een middagje of zo vanaf de kleuterschool), daarna juffrouw Efting Dijkstra, meester v.d. Draai, Sijbesma, Bohmer en Theunissen. In het najaar bloemschikken en schaakles natuurlijk. Schoolreisje naar de Ockenburgh, de musical (Geen idee waar de musical over ging maar herinner me nog 1 rol: "Blitse Bill" Bij ons was dat volgens mij Perry, en die was echt "blits" maar bij de opvoering van dezelfde musical door de Slotschool (waarmee we samen op schoolreis in de Ockenburgh waren) werd deze rol vertolkt door een enorme "slome" en absoluut niet blitse bill.... Herinner me ook nog (van foto's) een playback-show waar we (Monique de Boer, Monique Vos, Sernella Straver en ik) een liedje van Abba deden. Zie nu dat er ook mensen op de Bongerd zaten die ik niet van school ken maar als buren (Aad en Petra) of collega (Carla) en natuurlijk ook straatgenootjes uit de Wingerd (Carla,Cindy) Ineens herinner je je dan meer dan je dacht.

2004, Irene van der Werf

Had weinig herinneringen aan d...

Had weinig herinneringen aan de kleuterschool totdat ik er het afgelopen jaar terugkwam met mijn zoontje die naar k.d.v. Balou gaat (tegenwoordig in het gebouw van de oude kleuterschool) Aan het gebouw is niet zo heel veel veranderd en het verbaasde me wat er ineens "terugkwam". Grote wasbakken (een soort troggen) met van die grote "zeepklossen" en kraantjes met een soort "drinkbakjes" erbovenop. "Schildersezels" met in mijn beleving enorme vellen papier die we vol konden kliederen met moderne kunst. Sinterklaasfeest. Juffrouw Zwaan en juffrouw Boot. Kuikentjes in de klas in de lente en heel jaloers op een jongetje (was dat Edward Jongbloed???) die er eentje vast mocht houden omdat hij in het gips zat en dus een streepje voor had op de klasgenoten op dat moment.

2004, Irene van der Werf
?