Irene van der Does

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irene van der Does en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Irene van der Does heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier veel meegemaakt.

  Ik heb hier veel meegemaakt. Dit is dan ook de leuke en gezelligste school tot nu toe. Ik ben hier helemaal op mijn plek, maar het begint nu echt tijd te worden dat ik afstudeer. Ik wordt langzamer hand helemaal gek van al die werkstukken. Ik hoop voor mei 2005 afgestudeerd te zijn. De leukste herinneringen zijn: het eerstejaars kamp, de rome reis, de stages, mc project, de vele tussenuren gevuld met ouwe hoeren en natuurlijk de koppelpogingen van mijn vrienden aan Rick. De pogingen zijn geslaagd te noemen. :-) Hij is al anderhalf jaar mijn vriend.

  Hogeschool Domstad, 2000

  Ik hgb eerst drie jaar in Boskoop op school gezeten.

  Ik hgb eerst drie jaar in Boskoop op school gezeten. Ik zat hier in de mavo/havo klas. Daarna ben ik naar waddinxveen gegaan en heb ik op de oude wadden gezeten. Daar heb ik de havo afgemaakt en ik ben in een keer geslaagd. De mooiste herinneringen zijn: het eerste jaarskamp, de reis naar Londen, het 5 jarig jubilemum van het cccollege met het optreden van de kast. Zo heb ik les gehad van pottelberg en mijn franse lerares Kooiman. OOk janssen mijn mentor in de derde en duitse leraar.

  Coenecoop College voor vmbo..., 1995

  Ik heb op de Sint Jozefschool gezeten.

  Ik heb op de Sint Jozefschool gezeten. Ik herinner me nog Juf Toos en Jufrouw lonie en lenneke. Bij Juf toos heb ik leren lezen met boom, roos, vis, vuur, mus miep....enz. Ik had maar een kleine klas met 12 klasgenoten. en daarvan maar twee jongens. Dus wij meiden hadden niet veel keus. Veel van mijn oude klasgenoten zie ik nog regelmatig. Ik weet ook nog goed dat we een musical gedaan hebben in groep 8 "Alles Kidts". En ik ben heel vaak engeltje geweest bij de kerstmusicals. Ik heb in mijn eerste jaar op de pabo ook nog stage gelopen op de bron.

  Dorpsschool De Bron, 1987

  ?