Irene van den Brink

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Irene van den Brink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Irene van den Brink heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet me niet veel te herinneren van deze school ik zat daar in de kleuterklas.

  Weet me niet veel te herinneren van deze school ik zat daar in de kleuterklas.Mijn broers en zusters hebben ook op deze school gezeten,en hebben een heleboel verhalen over deze school, heel leuk. ik ken wel de namen van enkele leeraren.zoals juf aartsman en juf nelleke van de kleuterklas en de Hr Vogelaar.En ook het vogelnestje daar gingen we met militairen auto's heen.

  De DraaiwegSchool(gouveneur..., 1969

  Ik heb veel gelachen op deze school en ik kan nog wat namen van klas genoten.

  Ik heb veel gelachen op deze school en ik kan nog wat namen van klas genoten.Zoals,Alice Steur,Frans Doedeins??,Jans,Doris,Co,Eddy,Stuffie,en Inneke.De meeste achternamen weet ik niet meer. En een begeleider die Cor heten en Robert en congerge Piet.Juf Iris en Juf Yvon die typles gaf en ik geloof ook naailes.

  OGT, 1980

  Dat Karin van Haren ging vechten met de enige jongen uit de klas,en dat we met meer meiden uit veel lessen zijn gestuurt.

  Dat Karin van Haren ging vechten met de enige jongen uit de klas,en dat we met meer meiden uit veel lessen zijn gestuurt.dan gingen we op de toiletten een sigaret roken. we zaten wel eens met 5 meiden op een toilet,zoals,Rita,Karin van haren,Carla edelbroek,Angela en ik.maar veel namen weet ik me niet meer te herineren.Toch heb ik leuke herineringen aan deze school er was altijd wel wat te beleven.Saai was het er zeker niet.Maar was blij dat ik van school afging en mocht gaan werken.

  school voor mode en kleding, 1979

  ?