Bekijk het volledige profiel van Irene van den Berg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Irene van den Berg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Erg leuke tijd gehad op Het Sp...

Erg leuke tijd gehad op Het Speelwerk. Lekkere kleine school, waar je iedereen kende. Vooral het spelen van overlopertje en knikkeren (in de gootjes) kan ik me nog goed herinneren. Ik ben in de vijfde klas samen met vele anderen naar De Wilgenburg in De Aalanden gegaan omdat Het Speelwerk dicht ging.

2004, Irene van den Berg

HEAO-CE gedaan. Erg leuke tijd...

HEAO-CE gedaan. Erg leuke tijd gehad met o.a. Spoortje, Wiemers, Cindy en Appe. Eerst in het knusse gebouw in Colmschate en daarna nog even aan de Handelskade. Alex 'Lexie' Ritsema, aantekeningen kopieren van Spoortje, 'Anky' van Rossum....... Stappen in Hart van Deventer, afstuderen met Gerko in PÖttmes, het was allemaal superleuk!

2004, Irene van den Berg

Leuke schooltijd gehad. Goede ...

Leuke schooltijd gehad. Goede herinneringen. O.a. de gezellige en erg boeiende uurtjes Latijn van meneer Klaassen. We hebben heel erg veel vlaai gegeten tijdens die lessen. En natuurlijk juf Van de Pol (heb helaas wel veel gedichten moeten schrijven, vanwege het vele kletsen??) zal ik nooit vergeten.

2004, Irene van den Berg
?