Bekijk het volledige profiel van Irene van den Nieuwendijk-Knoop en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 12

Irene van den Nieuwendijk-Knoop heeft 12 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Heb geen leuke herinneringen a...

Heb geen leuke herinneringen aan juffrouw Hartwig. Ik weet nog dat er moeders op het schoolplein waren om denk ik verhaal te halen vanwege het feit dat zij kinderen opsloot in het spullenhok.Ben op het plein ook nog met mijn been in een putje terecht gekomen, litteken nog te zien.Ik moest ook nablijven en dat als je een kleuter bent!!!???.

2005, Irene van den Nieuwendijk-Knoop

klas met heel veel jongens en...

klas met heel veel jongens en maar een paar meisjes o.a. Lia van Wieringen die verkering had met Bas. Bob Polak die hartstondig opkwam voor de VVD, een meisje had met prachtig krullend haar.Kaarten in de kantine t.w. "toepen". En natuurlijk Ome Joop fantastische leraar !

2004, Irene van den Nieuwendijk-Knoop

Na schooltijd naar Crailo zwem...

Na schooltijd naar Crailo zwemmen en zitten op het z.g.Herenstrandje, voor een kwartje een dennenkoek kopen waar je een hele droge keel van kreeg. Liefste herinnering aan mw.van 't Hoff en meester van Zandwijk. Vriendinnetje Gea Kuik waar ik na de reunie (15 okt.2003) nog steeds contact heb.Wij hadden elkaar 40 jaar niet gezien. Ook weer contact met Jan Oolders, Kees Kuit, Fred Steenman, Anita Groothuizen,Annemieke Vetter. Wij zien elkaar regelmatig.

2004, Irene van den Nieuwendijk-Knoop
?