Bekijk het volledige profiel van Irène VALCKX en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Irène VALCKX heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Vanaf de 1steklas tot en met d...

Vanaf de 1steklas tot en met de 5e.ben ik op de Piusschool geweest. 1ste en 2e klas herriner ik me de naam van de juffr. niet meer. ·e klas zat ik op kostschool in Noord Brabant. 4e klas Juffr.Fritcey (heel lief) 5e klas Juffr. Kuyt(had haar lievelingetjes) Mijn hartsvriendin Cecilia Verecke. Andere vriendinnen: Patricia Cloet, Adelgund Jonkers en José Stom (beiden ook van ballet)Brigitte Goetheer, Marijke Wilke verder: Ina Nyens, Gerda Hammer, Willie de Bruin, Jolanda Monde, Maria v. Os, Bernadette Kop, José v.Est, Terese Malles (ooit terug gezien als operatieverpleegster), Marie Felice Moreau, Andrea Vissers, Corrie v. Groenstein, Annemieke Sieverding, Joke Timmer, Yvonne v.d. Hek en ik zelf Irène Valckx.

2014, Irène VALCKX

Er was een hele lieve zuster d...

Er was een hele lieve zuster die mij op een hele koude morgen 'smorgens voor schooltijd binnenlied en mijn handen warmde bij de kachel die in het midden van de klas stond. Ik heb van haar een wijwaterbakje met maria afbeelding gekregen. Nog steeds in mijn bezit. Er was een klein jongetje Peter met een leren tiroler broek. We speelden onder ander met een rekje waar gebreide ballen aan hingen.

2014, Irène VALCKX
?