irene stout

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van irene stout en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  irene stout heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb veel herinneringen aan deze tijd.

  Heb veel herinneringen aan deze tijd. Had een hekel aan de direkteur Dhr. Steenbergen maar vond Dhr. Verburg en Dhr. van der Meer aardig. Meest bijgebleven is de schoolreis in klas 3 naar St. Goar am Rhein. Voor mij de eerste keer dat ik bergen (heuvels) zag in het buitenland. Veel lol gehad met de meidengroep toen. Beste vriendin was Greet(je) Dijkgraaf.

  Meyenhage-Slinge M(ULO), 1960

  ik herinner me de schoolreisjes vooral naar dierenparken waar we altijd moesten luisteren naar het "fluitje"van Meester Wander, het hoofd van de school.

  ik herinner me de schoolreisjes vooral naar dierenparken waar we altijd moesten luisteren naar het "fluitje"van Meester Wander, het hoofd van de school. Verder klas 5 en 6 bij meester Slings, die een heel aantal witte muizen in de klas hield en deze te pas en te onpas op je tafel of hoofd neerzette. Hij is overigens ook getrouwd in die periode en we zijn met de hele klas naar zijn bruiloft geweest. En natuurlijk de "kip"op het schoolplein waar we relgmatig opklommen. Verder de verjaardagen waar ik altijd op toverballen en zuurballen tracteerde en voor de meester en juffen een bonbon maar ook vaak sigaretten of sigaren.

  Rehobothschool, 1960

  ?