Bekijk het volledige profiel van Irene Stevens en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

Irene Stevens heeft 6 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Een ongelooflijk leuke tijd op...

Een ongelooflijk leuke tijd op het Meeuwenplein in de noodbarakken. Ben wel zeer benieuwd hoe het met alle oude klasgenoten gaat. Vriendinnen waren: Trudy de Jong, Joke Groot (weer contact mee), Ans Knook, Greta Jonk en Grietje Schlider (t/m klas 3), Agaath van de Hoge. Ik weet me nog te herinneren dat klas 4B2 een rampenklas was, meer dan de helft bleef zitten, waaronder ikzelf. Van de mannen weet ik de namen nog van Henk Das, Eric de Haas, Peter Oudendijk, Kees Westerneng, Niels Sopar, Tom Tijburg. Van de leraren kan ik me nog het best Pater Smit en Emke, de heren Wilders en Van de Raadt. Van Beest, etc.

2004, Irene Stevens

Het was een echte nonnenschool...

Het was een echte nonnenschool. Rokje over de lange broek heen. Absoluut niet over de denkbeeldige scheidingslijn op de speelplaats naar de jongenskant! In de eerste klas had ik een hele lieve juffrouw, juffrouw Bijl, geloof ik. Ze ging in dat jaar trouwen dat weet ik nog. Verder weet ik nog juffrouw Pierik, juffrouw Rugtie, zuster Frederique, Stanislaus en Hyacint. Verder nog godsdienstles van Pater Loof. Ik was dikke vriendin met Anja, die later verhuisde naar Buitenveldert. Ook Marianne Berkhout kan ik me nog goed herinneren.

2004, Irene Stevens
?